Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en şayan bedel politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni eğer binanın içre konumlandırıldıysa bu durumda asayiş açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan bütün malzemelerin yangına karşı asgari 90 zaman dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın çabucak merdivenin olduğu taksimme yaman intikali olursa güç kaynağını binadaki canlılık sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şgeriı vardır.

Yangın bapsı fiyatları, kapının boyutuna, kalitesine, yapım malzemesine ve öbür faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Standart bir yangın kapısı bâtınin fiyatlar averaj 1500 TL ile 2750 TL ortada bileğmedarımaişetmektedir.

Belirtilen bu devran dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli tutulmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an dahi dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden Yangın Merdiveni Kapısı hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir hatır çabucak insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm değişlemkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Hamiş: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Montaj: Yangın kapısı, Yangın Kapısı Fiyatları haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kadar yangın kapısı değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında birey ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış tarafüne doğruca ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Report this wiki page