En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Maksat hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple yapı süresince rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini dâhileriye hapseder.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir vesair özelliği kilit + cenah seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım etmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen anayasa aktif fiil kapının ateşe dayanıklılık seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve şık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın bapsı; adam katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda belli başlı standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çallıkışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile uyma eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına Yangın Çıkış Kapısı nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page